Thoughts.

My adventures and everyday life!
Photographs shot with Nikon D800, Nikon D7000, Sony RX II and Iphone SE.

  Loading posts...
 • Midsommar 2018

  Vi blev ett stort gäng på midsommar detta år, som firades i Småland hemma hos mig. Vi gjorde kransar, åt god mat, spelade spel & hade en fantastiskt fin långhelg tillsammans.  

 • Edinburgh

  Påväg tillbaka till Irland efter ett besök hemma i Sverige så stannade jag till i Skottland och Edinburgh. Jag turistade, sprang upp på toppen av Arthur’s seat, skrattade och njöt av vårsolen.

 • Trinity College, spring 2018

  I januari 2018 så flyttade jag till Dublin för att studera en termin på Trinity College Dublin. Jag fann så mycket glädje, värme och fina människor under min tid på Irland och i skolan läste jag massa intressanta kurser där jag framför allt fick göra mitt kandidatexamensarbete genom att programmera en liten självkörande bil och…

 • Connemara

  Jag & Myriam tog oss åter igen till västkusten men denna gång för att besöka Connemara National park. Detta var lätt en av de bästa turer jag gjorde på Irland då hela landskapet var så otroligt fint. Vi tog ett längre stopp i Kylemore Abbey och att vandra omkring där var obeskrivligt vackert.  

 • Cliffs of Moher & The Burren

  Åkte till västkusten för att pricka av Cliffs of Moher från min Bucket List. Klippkanterna var svindlande, vågorna högljudda och landskapet lika magiskt som Irland hela tiden visar sig vara. Jag hade mamma & pappa på besök och efter en lång dag så åt vi middag i Galway innan vi begav oss tillbaka till Dublin.…

 • Ring of Kerry

  En resa till county Kerry med besök i bland annat Killarney Nationalpark & the Dingle Peninsula.  

 • Book of Kells

  Att få ha ett sådant inspirerande bibliotek på campus som the old library är på Trinity, det är så otroligt fantastiskt!

 • Nordirland

  Vi tog en tur till Nordirland och Giant’s Causeway. Det blåste & var kallt men tur att en har fina vänner som kan posera i nordanvindarna.

 • Sydney & Blue Mountains

  Jag avslutade min resa & 2017 i Sydney. Där gick jag på zoo, sprang orientering, åkte upp till Blue Mountains och vandrade, hittade ett fantastiskt gäng britter att spendera nyårsafton med och sedan skriksjöng vi Auld Lang Syne tillsammans när klockan slog 2018 och operahuset exploderade i färger.    

 • Cairns

  Jag flög vidare upp till Cairns och mötte den tropiska hettan. Försökte vänja mig vid ständig värme genom att snorkla i den yttre kanten av barriärrevet, spana på hajar, åka på krokodilsafari, se regnskog & ormar i Cape Tribulation och bada i laguner. Självaste julafton spenderades genom att åka rutschkana i vattenfall i regnskogen, spana…